Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

+32 494 338096

Overnachten

Ontspannen in Stijl...

Een verblijf bij ons thuis is genieten in een mooie natuur. De rivier de Ourthe kabbelt rustig langs onze tuin en je hoort het ruisen van de wind door de bomen.

De twee kamers hebben heerlijke boxspring bedden. De gedeelde badkamer is voorzien van twee wastafels, een bad en een aparte douche. Er is een kleine living met een grote tafel om gezellig aan te eten, een spelletje te spelen of te lezen. De vensterbank creëert een extra zitplaats met een mooi uitzicht op de grote wilde tuin en de rivier de Ourthe. Vanaf het terras is er een schitterend uitzicht op de kapel Saint Thibaut. 

De bed & breakfast ligt centraal om van daaruit diverse activiteiten te ondernemen. Om te vissen hoef je enkel de voortuin in te lopen. Wandel- en fietsroutes zijn direct op te pakken. Kajakken of andere buitensport activiteiten zijn mogelijk in de nabije omgeving. Maar ook culturele activiteiten zijn er voldoende. Wij helpen je graag aan informatie. Maar kijk ook eens op de pagina ‘omgeving’.