Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

+32 494 338096

Vakantiehuisje 'Little Holiday Home'

Little Holiday Home
Het gehele gebouw was voorheen de boerderij van de voormalige watermolen, welke zich op hetzelfde terrein bevindt. Inmiddels is het waterrad van de molen gedemonteerd. De boerderij is 2 jaar geleden volledig gerenoveerd opgeleverd.

Een gedeelte hiervan is het gelijkvloerse  vakantiehuisje. Deze heeft een eigen parking met carport, een eigen entree, één ruime slaapkamer met 2 boxspring bedden, een ruime kledingkast en zitje. Er kan eventueel een 3e bed bij. Tevens staat er een slaapbank voor 2 personen in de woonkamer.

De woonkamer heeft een open keuken die van alle comfort is voorzien. In huis is alles zo goed als nieuw. Er is o.a. een luxe keuken met magnetron, oven en afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker etc. Badkamer is met een inloopdouche. Uiteraard is er WIFI aanwezig en een televisie. 

Vanuit de woonkamer stap je direct in de volledig omheinde privé tuin van het vakantiehuisje in. Het terras heeft een zithoek als een heerlijk hoekje om in de zonnebaden. 

Het huis is omringd door de rivier de Ourthe. Hier kan je op sommige plaatsen heerlijk zwemmen of lekker pootje paden. Vanaf het vakantiehuisje kan je verschillende wandelroutes oppakken. Maar ook is het huisje een prachtige uitvalsbasis voor mountainbiketochten en wielrennen.

 
PRIJZEN
Huur vakantiewoning inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, keukenlinnen;    € 110,- per nacht.
Weekend en vakantiedagen minimaal 2 nachten.
3e en 4e persoon € 15,- per nacht
Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.
Eenmalig schoonmaakkosten € 35,- 
Maximaal 2 welopgevoede honden zijn welkom. € 10,- per week.

Alle basis benodigdheden zoals koffie, suiker, koffiemelk, afwasblokjes, shampoo, doucheschuim en wc papier e.d. zijn aanwezig.

Desgewenst verzorgen wij met veel plezier s’ochtend’s een smakelijk ontbijt. € 8,50 pp.
Bij een ontbijt kan ook een lunchpakket worden besteld. € 10,00 pp.

Speciale aanbieding
*
September, oktober en november - op doordeweekse dagen krijg je bij een verblijf van minimaal 2 nachten 20% korting !!! Bij minimaal 4 nachten geldt dit ook met een weekend erbij.

Overige maanden
* Bij een verblijf van minimaal één week betaal je € 90,- per dag.
 

IMG_20180505_135940_186.jpg
Woonkamer.JPG
Achter de omheining, de gelijkvloerse vakantiewoning.

Achter de omheining, de gelijkvloerse vakantiewoning.

slaapkamer